Werkschoenen zijn er in hoge en lage modellen, met of zonder stalen neus. Er zijn schoenen speciaal voor in de zorg– of foodindustrie en laarzen voor een hovenier. Kortom, wij bieden u een breed assortiment! Schoeisel dat past bij ons assortiment in bedrijfskleding.

Veilige werkschoenen

In de bouw, de logistiek en de industrie is comfortabel en veilig schoeisel onmisbaar. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld lasschoenen, klompen of veiligheidsschoenen en -laarzen. Werkschoenen moeten niet alleen lekker zitten, ze moeten vooral voldoende veiligheid bieden. Daarnaast is het belangrijk dat de schoenen aan bepaalde wettelijk eisen voldoen. Onze deskundige medewerkers zijn op de hoogte van deze eisen en kunnen u hierin volledig adviseren. Ook bieden zij u persoonlijke begeleiding bij de juiste pasvorm en materiaalkeuze. Wij leveren werkschoenen voor zowel heren als dames, van maat 36 tot en met 52 en verschillende breedtematen en uitvoeringen.

EMMA Werkschoenen

EMMA Safety Footwear heeft 85 jaar ervaring in de veiligheidsschoenen branche. Die ervaring combineert het bedrijf met toegepaste productinnovaties en hedendaagse trends. Als marktleider in de Benelux produceert dit merk geavanceerde werkschoenen en -laarzen voor maar liefst negen verschillende sectoren. Tot de productrange behoren ook een chique businessline en orthopedische veiligheidsschoenen voor werknemers die daartoe verplicht zijn. Zijlstra en EMMA werken al vele jaren samen. Hierdoor vullen we elkaar goed aan. De kwaliteit staat bij beide bedrijven voorop, wat resulteert in een sterke combinatie. De zogenaamde pasbus van EMMA is één van de services waar wij erg blij mee zijn. Met deze bus maakt EMMA een goede beurt bij elke klant. Op locatie komen ze met de juiste schoen en de perfecte pasvorm om het gehele personeelsbestand te voorzien van de juiste schoen. Het is groot en divers; van basisveiligheidsschoenen tot volledig gecertificeerde orthopedisch aangepaste modellen. EMMA werkschoenen zijn een perfecte keuze als het gaat om kwalitatief en veilig schoeisel.

Ga naar contact

Hoe u ons kunt bereiken

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: +31 (0)85-0210 876 of per mail via: info@work-wear.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten via het onderstaande contactformulier of direct een afspraak inplannen.

Contactformulier