Of u nu in de bouw-, de installatie-, de industrie-, de schilders-, de hoveniers- of de transportbranche werkzaam bent: werkkleding moet functioneel zijn. Daarnaast zijn ook het comfort, duurzaamheid en uitstraling van belang voor elke werknemer, zodat hij of zij het werk zo optimaal en representatief mogelijk uit kan voeren. Een werknemer die goed in zijn vel zit is een meerwaarde voor iedere onderneming.

Werkkleding op maat

Het is belangrijk dat alle zakken, knopen en lussen op de juiste plaats zitten. Het kledingstuk moet een comfortabele pasvorm hebben, aan alle veiligheidseisen voldoen en er mooi uitzien. Complementair Workwear werkt met verschillende topmerken waardoor er voor ieder wat wils te verkrijgen is in zowel smaak als prijsklasse. We hebben voor verschillende beroepsgroepen de juiste kleding geselecteerd.

Ons assortiment

Zo bieden we speciale kleding aan voor de zorgsector, maar ook ten behoeve van de veiligheid voor werknemers in de bouwsector bieden we een pakket op maat. Zo hebben we stevige werkschoenen van topmerken in huis, plus een zorgvuldig gekozen selectie aan persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers. Wij beschikken over een ruime showroom van 300 m2. Hier vindt u ons uitgebreide assortiment werkkleding, schoenen en PBM. Onze ervaren medewerkers stellen samen met u het juiste kledingpakket voor uw organisatie samen.

Ga naar contact

HOE U ONS KUNT BEREIKEN

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: +31 (0)85-0210 876 of per mail via: info@work-wear.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten via het onderstaande contactformulier of direct een afspraak inplannen.

Contactformulier