In de zakelijke dienstverlening willen u en uw medewerkers zichzelf professioneel en verzorgd presenteren. Met uniform bedrijfskleding zult u zakelijk gezien een verpletterende indruk achterlaten op uw partners, klanten, leads en concurrenten. Het perfecte visitekaartje vormen u en uw medewerkers met representatieve bedrijfskleding van Complementair Workwear.

Representatieve kleding op maat

Complementair Workwear biedt een unieke mogelijkheid voor maatwerk representatieve bedrijfskleding. Samen met ons ontwerpen we uw pak, pantalon, overhemd en/of blouse op maat zodat het de perfecte pasvorm krijgt. Dankzij het eenvoudige ontwerpprogramma in samenwerking met een van onze partners, is het mogelijk uw eigen kleur, pasvorm en model samen te stellen. U bepaalt hier de stof, het eventuele patroon een speciale kleur garen of een bijzondere knoop. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hiermee lopen u en uw medewerkers rond in representatieve kleding op maat.

Representatieve bedrijfskleding voor dames en heren

Het assortiment in representatieve bedrijfskleding is ruim en gevarieerd. Zowel voor heren als dames hebben we een ruime collectie die naadloos op elkaar af kunnen worden gestemd. Hiermee vormen u en uw vrouwelijke en mannelijke medewerkers een ware eenheid binnen het bedrijf en op locatie.

Onze representatieve kleding wordt in vele branches gedragen. Van een regionaal makelaarskantoor tot een landelijk bekend en beursgenoteerd bedrijf. Wat voor beroep u ook uitoefent, met de zakelijke werkkleding van Complementair maakt u gegarandeerd een verzorgde indruk achter.

Ga naar contact

HOE U ONS KUNT BEREIKEN

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: +31 (0)85-0210 876 of per mail via: info@work-wear.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten via het onderstaande contactformulier of direct een afspraak inplannen.

Contactformulier