Heeft u jacks, bodywarmers, sweaters of shirts nodig voor uw (sport)vereniging? Of wilt u dat uw medewerkers uw bedrijf op een beurs in nette kleding vertegenwoordigen? Wij leveren verschillende merken met kleding die geschikt is voor promotiedoeleinden.

Bedrukte bedrijfskleding

Complementair Workwear is een erkende leverancier van kwalitatief hoogwaardig bedrukte bedrijfskleding. We kunnen de verschillende soorten bedrijfskleding voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Dit kan door middel van zeefdrukken, borduren, print transfers of sublimatie. We spreken de mogelijkheden graag met u door!

Pastraject

Overweegt u het bestellen van Complementair Workwear? Dan kunt u bij ons langskomen om de verschillende opties te verkennen. U kunt boeken doorbladeren om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden. Ook brengen we uw specifieke wensen in kaart. Aansluitend kunt u een aantal setjes uitzoeken. Dan volgt er een passessie om te kijken hoe de kleding valt. Nadat u een keuze heeft gemaakt, wordt de order in gang gezet. Daarna kan de kleding nog bedrukt worden. Er zijn talloze mogelijkheden!

Bestel online via de webshop

Speciaal voor klanten heeft Complementair een gratis persoonlijke webshop. Medewerkers bestellen hier snel en eenvoudig 24×7 bedrijfskleding, veiligheidskleding en PBM-artikelen.

Ga naar contact

HOE U ONS KUNT BEREIKEN

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: +31 (0)85-0210 876 of per mail via: info@work-wear.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten via het onderstaande contactformulier of direct een afspraak inplannen.

Contactformulier