Blootstelling aan gevaarlijke stoffen, lawaaiige machines, extreme weersomstandigheden en andere risicovolle handelingen, bijvoorbeeld in de bouw, vragen om specifieke, persoonlijke beschermingsmiddelen. Elke categorie heeft op het gebied van kleding, schoeisel en PBM zijn eigen eisenpakket en specifieke kenmerken. Samen met de klant zorgen we ervoor dat we een passend pakket samenstellen die voldoet aan al deze eisen en kenmerken.

Volgens de Arbowetgeving bent u als werkgever verplicht bepaalde persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) beschikbaar te stellen aan medewerkers die zich tijdens werkzaamheden in risicovolle situaties begeven. Complementair Workwear kan u en uw werknemers hier volledig in voorzien. De PBM in ons assortiment zijn voorzien van een CE-markering waarmee zij voldoen aan Europese richtlijnen.

Complementair Workwear biedt u de mogelijkheid om uw persoonlijke beschermingsmiddelen periodiek te keuren. Wij kunnen u, indien gewenst, een reminder sturen voor bijvoorbeeld de hercertificering van uw valbeveiligingsset. Zo heeft u er geen omkijken naar en beschikt u te allen tijde over veilig en goedgekeurd materiaal.

Ga naar contact

HOE U ONS KUNT BEREIKEN

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: +31 (0)85-0210 876 of per mail via: info@work-wear.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten via het onderstaande contactformulier of direct een afspraak inplannen.

Contactformulier