In drie stappen laten we je zien hoe je warm en comfortabel blijft werken op koude dagen. Je warm kleden is de kunst niet, het is de manier waarop je vocht reguleert die een verschil maakt.

Want hard werken betekent ook vaak zweten. Dat zweet koelt af als je rust, bijvoorbeeld tijdens een pauze of als je ergens op moet wachten. En ineens heb je het koud.

Wat je nodig hebt in deze situatie is goede ventilatie en de mogelijkheid om de warmte van je lichaam te reguleren. Daarom adviseren wij om bij koud weer in drie lagen te kleden.

1.DROOG BLIJVEN IS WARM BLIJVEN

De eerste laag is voor vochtafvoer

De manier waarop je je kleedt is een weerspiegeling van je prestaties, want door de goede kleding te dragen presteer je op je best. Draag laagjes om warm, droog en comfortable te blijven. Kies de ideale eerste laag op je huid voor een droog gevoel en optimale vochtafvoer.

Wat je ook kiest uit onze collecties, je kunt rekenen op een eerste laag met geavanceerde functionaliteit en fantastische pasvorm dankzij een uitzonderlijk design en extreem comfortabel materiaal.

2. HOUD DE WARMTE BINNEN

De tweede laag houdt je geïsoleerd

Luchtige materialen zijn zeer geschikt als tweede laag. Onze kleding is ontworpen voor isolatie door een luchtgevulde ruimte rondom je lichaam te vormen waardoor je warm blijft. Kies uit onze geavanceerde collectie fleece, micro fleece, vacht en quilt.

3. EEN SCHILD TEGEN DE ELEMENTEN

De derde laag beschermt je tegen de elementen

De laatste stap om goed gekleed te gaan is een buitenlaag van een hoge kwaliteit, die een betrouwbare bescherming biedt tegen wind en water. Kies kleding die waterdicht is en ademt, maar wel sterk is en bestand tegen de slijtage van hard werken, zodat je droog, warm en comfortabel blijft in koude, winderige en natte omstandigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *