Bent u op zoek naar bedrijfskleding dat bij u past? Dan kan Complementair Workwear veel voor u betekenen. Complementair Workwear is namelijk een jong en dynamisch bedrijf in de markt van bedrijfskleding. Iedere dag zetten wij ons voor de vol in om bedrijfskleding te vinden die bij een bedrijf past. Dit doen wij niet alleen met een lach op ons gezicht, maar ook met een groot maatschappelijk hart. Zo bieden wij ouderen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek binnen onze organisatie. Daarnaast zijn wij ook in staat om van oude bedrijfskleding, nieuwe bedrijfskleding te maken.

Neem contact met ons op

Bedrukte bedrijfskleding Renswoude

Complementair Workwear is een erkende leverancier van kwalitatief hoogwaardig bedrukte bedrijfskleding. We kunnen de verschillende soorten bedrijfskleding voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Dit kan door middel van zeefdrukken, borduren, print transfers of sublimatie. We spreken de mogelijkheden graag met u door!

Gerenommeerde merken bedrijfskleding Renswoude

Bij Complementair Workwear vindt u de ruimste keuze aan bedrijfskleding in Renswoude. Wij hebben een breed assortiment bekende topmerken. Wilt u Helly Hansen, Snickers Workwear, Fristads Kansas, Craft, Clique of een  van onze andere merken? Complementair Workwear kan het leveren!

Pastraject

Overweegt u het bestellen van Complementair Workwear? Dan kunt u bij ons langskomen om de verschillende opties te verkennen. U kunt boeken doorbladeren om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden. Ook brengen we uw specifieke wensen in kaart. Aansluitend kunt u een aantal setjes uitzoeken. Dan volgt er een passessie om te kijken hoe de kleding valt. Nadat u een keuze heeft gemaakt, wordt de order in gang gezet. Daarna kan de kleding nog bedrukt worden. Er zijn talloze mogelijkheden!

Bestel online via de webshop

Speciaal voor klanten heeft Complementair een gratis persoonlijke webshop. Medewerkers bestellen hier snel en eenvoudig 24×7 bedrijfskleding, veiligheidskleding en PBM-artikelen.

Ga naar contact

STEL UW VRAAG

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: +31 (0)85-0210 876 of per mail via: info@work-wear.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten via het onderstaande contactformulier of direct een afspraak inplannen.

Contactformulier