Bedrijfskleding Ede snel en eenvoudig bestellen

Wanneer het gaat om de levering van bedrijfskleding nabij Ede zijn wij uiteraard op de hoogte van de laatste veiligheidseisen. Tevens kunnen wij met onze brede assortiment bedrijfskleding voor iedere beroepsgroep passende bedrijfskleding regelen. Wilt u onze kleding eerst zien dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Veenendaal. Maak hiervoor direct een afspraak via de website. Dat gaat heel eenvoudig: u selecteert een dan en een tijd en laat u contactgegevens achter.

Soorten bedrijfskleding Ede

Complementair Workwear biedt bedrijfskleding nabij Ede aan voor verschillende beroepsgroepen. Hieronder een overzicht van de soorten bedrijfskleding in ons assortiment:

  • Functionele werkkleding: met name voor de bouw-, de installatie-, de industrie-, de schilders-, de hoveniers- of de transportbranche. Naast functioneel is onze werkkleding comfortabel, duurzaam en representatief.
  • Veiligheidskleding: dit soort kleding is over het algemeen verplicht om te dragen. Voorbeelden zijn vlamvertragende of signaalkleding. Bij dit soort veiligheidskleding wilt u er zeker van zijn dat u kiest voor de beste kwaliteit. Complementair Workwear staat hiervoor dan ook garant. Wij voeren onder andere de bekendste soort veiligheidskleding van het merk High Visibility.
  • Representatieve kleding: voor de zakelijke dienstverlening kunnen wij kleding op maat verzorgen. In samenwerking met een van onze partner gebruiken we een ontwerpprogramma waarmee u eenvoudig uw bedrijfskleding kunt samenstellen. Zowel de kleding voor de heren als de dames kunnen perfect op elkaar en op het bedrijf worden afgestemd. U heeft een ruime keuze in kleur, pasvorm en model van de bedrijfskleding.
  • Horeca kleding: het soort horeca-gelegenheid waarvoor u bedrijfskleding wilt bestellen, bepaalt de look & feel van de kleding. Zakelijk en strak of jong en informeel? Wat voor soort horecakleding u ook zoekt, wij maken het graag voor u op maat. Ook kunnen we uw bedrijfskleding voorzien van uw logo of slogan. Dat kunnen wij voor u realiseren met zeefdrukken, borduren, digitale print, transfers of sublimatie.
  • Sport- en promotiekleding: voor promotiedoeleinden kunnen wij voorzien in verschillende merken met kleding.

Kleding passen

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Kom eens langs, kijk wat de mogelijkheden zijn en doe inspiratie op. U geeft uw specifieke wensen en eisen aan, waarna u enkele sets bedrijfskleding kunt uitzoeken om aansluitend te passen. U ziet dan direct hoe de kleding valt. Gaat u akkoord, dan gaan wij verder met de order.

Maak een afspraak

stel uw vraag

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: +31 (0)85-0210 876 of per mail via: info@work-wear.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten via het onderstaande contactformulier of direct een afspraak inplannen.

Contactformulier