Voor bedrijfskleding in Veenendaal, Ede en omgeving, kun je terecht bij Complementair Workwear. Van warme werkjassen tot comfortabele kwaliteitsoveralls en stevige werkschoenen. Maar ook gehoorbeschermers, helmen en beschermende pakken. Complementair biedt een zeer breed assortiment aan werkkleding voor de bouw– & installatiebranche. Met deze producten zorgt u ervoor dat uw personeel beschermd is tegen uiteenlopende risico’s.

Bedrukte Bedrijfskleding voor de Bouw en Installatietechniek

Complementair Workwear is een erkende leverancier van kwalitatief hoogwaardig bedrukte bedrijfskleding. We kunnen de verschillende soorten bedrijfskleding voorzien van uw logo of slogan. Dit kan door middel van vele verschillende technieken zoals: zeefdrukken, borduren, digitaal print, transfers of sublimatie.

Pastraject

Overweegt u om bij Complementair Workwear te bestellen? Dan kunt u bij ons langskomen om de verschillende opties te bespreken. Daarbij kunt u onze catalogi inzien en stellen wij een persoonlijk kledingpakket voor u in kaart. Indien het gewenst is kunnen wij u ook samples van de kleding opsturen. Nadat u een keuze heeft gemaakt, wordt de order in gang gezet. Daarbij zullen wij onder andere een passessie houden bij u op locatie en zullen de maten van uw medewerkers direct in het KMS verwerkt worden. 

Bestel online via de webshop

Speciaal voor klanten heeft Complementair een gratis persoonlijke webshop. Medewerkers bestellen hier snel en eenvoudig 24×7 werkkleding voor de bouw, veiligheidskleding en PBM-artikelen.

Ga naar contact

stel uw vraag

Heeft u een vraag of opmerking? U kunt ons telefonisch bereiken op 085 0210 876. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het onderstaande formulier.

Contactformulier